Строительный портал: строительство, недвижимость, нормативы (ДБН,СНиП,ГОСТ,ДСТУ), новости, технологии
Стандарты Украины

Сенсорний/органолептичний аналіз

Разделы:
Сортировка: Код (позначення) Название
ДСТУ 4978:2008 Горілки, горілки особливі, напої лікеро-горілчані. Аналіз органолептичний. Бокали для дегустації

 

Коды КВЕД: 67.240

ДСТУ 7805:2015 Продукти рибні. Дослідження сенсорне. Настанови щодо оцінювання методами бальних шкал

 

Коды КВЕД: 67.240

ДСТУ ISO 3972:2004 Аналіз органолептичний. Метод дослідження смакової чутливості

 

Коды КВЕД: 67.240

ДСТУ ISO 4120:2004 Дослідження сенсорне. Методологія. Тристоронній метод випробування

 

Коды КВЕД: 67.240

ДСТУ ISO 4121:2010 Дослідження сенсорне. Настанови щодо застосування шкал кількісних реакцій

 

Коды КВЕД: 67.240

ДСТУ ISO 5497:2005 Дослідження сенсорне. Методологія. Настанови з готування зразків, для яких не можна застосовувати пряме сенсорне дослідження

 

Коды КВЕД: 67.240

ДСТУ ISO 6658:2005 Дослідження сенсорне. Методологія. Загальні настанови

 

Коды КВЕД: 67.240

ДСТУ ISO 5495:2005 Дослідження сенсорне. Методологія. Метод парного порівняння

 

Коды КВЕД: 67.240

ДСТУ ISO 8587:2005 Дослідження сенсорне. Методологія. Ранжування

 

Коды КВЕД: 67.240

ДСТУ ISO 8588:2005 Дослідження сенсорне. Методологія. Випробовування методом «А - не А»

 

Коды КВЕД: 67.240

ДСТУ ISO 10399:2006 Дослідження сенсорне. Методологія. Випробування «дуо-тріо»

 

Коды КВЕД: 67.240

ДСТУ ISO 11035:2005 Дослідження сенсорне. Ідентифікація та вибирання дескрипторів для створення сенсорного спектру за багатобічного підходу

 

Коды КВЕД: 67.240

ДСТУ ISO 16657:2009 Аналіз сенсорний. Прилади. Стакани для дегустування оливкової олії

 

Коды КВЕД: 67.240

ДСТУ ISO 5496:2013 Дослідження сенсорне. Методологія. Навчання фахівців виявляти та розпізнавати запахи

 

Коды КВЕД: 67.240

ДСТУ ISO 8589:2013 Дослідження сенсорне. Загальні настанови щодо проектування приміщень для випробувань

 

Коды КВЕД: 67.240

ДСТУ ISO 11037:2014 Дослідження сенсорне. Настанови щодо оцінки кольору продуктів

 

Коды КВЕД: 67.240

ДСТУ ISO 11056:2014 Дослідження сенсорне. Методологія. Метод оцінювання значень

 

Коды КВЕД: 67.240

ДСТУ ISO 6564:2005 Дослідження сенсорне. Методологія. Методи створювання спектра флейвору

 

Коды КВЕД: 67.240

СТ СЭВ 4710-84 Пищевые и вкусовые продукты. Общие условия проведения органолептической оценки

 

Коды КВЕД: 67.240