Строительный портал: строительство, недвижимость, нормативы (ДБН,СНиП,ГОСТ,ДСТУ), новости, технологии
Стандарты Украины

Харчові добавки

Разделы:
Сортировка: Код (позначення) Название
ГОСТ 13685-84 Соль поваренная. Методы испытаний

 

Коды КВЕД: 67.220.20

Комментарий от Норматив PRO: 2009–01–01 в части раздела 1 и пунктов 2.1-2.6, 2.8-2.10, 2.12-2.19

ГОСТ 14943-95 Клещевина (промышленное сырье). Требования при заготовках и поставках

 

Коды КВЕД: 67.220.20

ГОСТ 16280-88 Агар пищевой. Технические условия

 

Коды КВЕД: 67.220.20

Комментарий от Норматив PRO: 2017-12-13 № 412 термін скасування чинності перенесено з 2018-01-01 на 2019-01-01

ГОСТ 21205-83 Кислота винная пищевая. Технические условия

 

Коды КВЕД: 67.220.20

ГОСТ 21537-76 Желуди дубовые

 

Коды КВЕД: 67.220.20

ДСТУ 2450:2006 Оцти з харчової сировини. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.220.20

ДСТУ 3583-97 (ГОСТ 13830-97) Сіль кухонна. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.220.20

ДСТУ 3583:2015 Сіль кухонна. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.220.20

ДСТУ 3845-99 Барвники натуральні харчові. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.220.20

ДСТУ 4246:2003 Сіль для промислового переробляння. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.220.20

ДСТУ 4307:2004 Сіль йодована. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.220.20

ДСТУ 4621:2006 Кислота молочна харчова. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.220.20

ДСТУ 4886.1:2007 Сіль кухонна. Правила відбирання і готування проб

 

Коды КВЕД: 67.220.20

ДСТУ 4886.2:2007 Сіль кухонна. Визначення органолептичних показників

 

Коды КВЕД: 67.220.20

ДСТУ 4886.3:2007 Сіль кухонна. Визначення вологи

 

Коды КВЕД: 67.220.20

ДСТУ 4886.4:2007 Сіль кухонна. Визначення вмісту нерозчинного у воді залишку

 

Коды КВЕД: 67.220.20

ДСТУ 4886.5:2007 Сіль кухонна. Визначення вмісту хлору

 

Коды КВЕД: 67.220.20

ДСТУ 4886.6:2007 Сіль кухонна. Визначення вмісту кальцію і магнію

 

Коды КВЕД: 67.220.20

ДСТУ 4886.7:2007 Сіль кухонна. Визначення вмісту сульфатів

 

Коды КВЕД: 67.220.20

ДСТУ 4886.8:2007 Сіль кухонна. Визначення вмісту калію

 

Коды КВЕД: 67.220.20

ДСТУ 4886.9:2007 Сіль кухонна. Визначення вмісту йоду

 

Коды КВЕД: 67.220.20

ДСТУ 4886.10:2007 Сіль кухонна. Визначення вмісту брому

 

Коды КВЕД: 67.220.20

ДСТУ 4886.11:2007 Сіль кухонна. Визначення вмісту фтору

 

Коды КВЕД: 67.220.20

ДСТУ 4886.12:2007 Сіль кухонна. Визначення вмісту залізистосиньородистого калію

 

Коды КВЕД: 67.220.20

ДСТУ 4886.13:2007 Сіль кухонна. Визначення вмісту оксиду заліза

 

Коды КВЕД: 67.220.20

ДСТУ 4886.14:2007 Сіль кухонна. Визначення вмісту хлориду калію

 

Коды КВЕД: 67.220.20

ДСТУ 4886.15:2007 Сіль кухонна. Визначення розчинності солі

 

Коды КВЕД: 67.220.20

ДСТУ 4886.16:2007 Сіль кухонна. Визначення вмісту кобальту

 

Коды КВЕД: 67.220.20

ДСТУ 4886.17:2007 Сіль кухонна. Визначення вмісту марганцю

 

Коды КВЕД: 67.220.20

ДСТУ 4886.18:2007 Сіль кухонна. Визначення вмісту селену

 

Коды КВЕД: 67.220.20

ДСТУ 4886.19:2007 Сіль кухонна. Визначення маси нетто

 

Коды КВЕД: 67.220.20

ДСТУ 4886.20:2007 Сіль кухонна. Визначення крупності

 

Коды КВЕД: 67.220.20

ДСТУ 4886.21:2007 Розсіл хлориду натрію. Визначення загальної лужності

 

Коды КВЕД: 67.220.20

ДСТУ 4886.22:2007 Розсіл хлориду натрію. Визначення густини

 

Коды КВЕД: 67.220.20

ДСТУ 4886.23:2007 Розсіл хлориду натрію. Визначення складу

 

Коды КВЕД: 67.220.20

ДСТУ 4886.24:2007 Розсіл хлориду натрію. Визначення рН

 

Коды КВЕД: 67.220.20

ДСТУ 6088:2009 Пектин. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.220.20

ДСТУ 8112:2015 Суміш сольова пряна. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.220.20

ДСТУ 8113:2015 Сіль кормова з добавками. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.220.20

Комментарий от Норматив PRO: 2017-01-01, 2015-10-01

ДСТУ CODEX STAN 150:2014 Стандарт Кодексу на харчову сіль

 

Коды КВЕД: 67.220.20

ДСТУ EN 1378-2001 Продукти харчові. Визначення аспартаму у препаратах харчових підсоложувачів. Метод високоефективної рідинної хроматографії

 

Коды КВЕД: 67.220.20

ДСТУ EN 1379-2001 Продукти харчові. Визначення цикламату і сахарину у препаратах рідких харчових підсоложувачів. Метод високоефективної рідинної хроматографії

 

Коды КВЕД: 67.220.20

ДСТУ ГОСТ 908:2006 Кислота лимонна моногідрат харчова. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.220.20

ДСТУ-Н CODEX STAN 192:2014 Харчові добавки. Номенклатура та загальні вимоги

 

Коды КВЕД: 67.220.20

РСТ УССР 1646-88 Барвник червоний харчовий з бурякового соку, консервований етиловим спиртом. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.220.20

РСТ УССР 2012-91 Барвник буряковий концентрований. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.220.20