Строительный портал: строительство, недвижимость, нормативы (ДБН,СНиП,ГОСТ,ДСТУ), новости, технологии
Стандарты Украины

Прянощі та приправи

Разделы:
Сортировка: Код (позначення) Название
ГОСТ 13031-67 Цикорий сушеный для экспорта. Технические условия

 

Коды КВЕД: 67.220.10

ГОСТ 16599-71 Ванилин. Технические условия

 

Коды КВЕД: 67.220.10

Комментарий от Норматив PRO: 2017-12-13 № 412 термін скасування чинності перенесено з 2018-01-01 на 2019-01-01

ГОСТ 17594-81 Лист лавровый сухой. Технические условия

 

Коды КВЕД: 67.220.10

Комментарий от Норматив PRO: 2017-12-06 № 395 термін скасування чинності перенесено з 2018-01-01 на 2019-01-01

ГОСТ 18315-78 Анис. Промышленное сырье. Требования при заготовках. Технические условия

 

Коды КВЕД: 67.220.10

ГОСТ 20460-75 Фенхель. Промышленное сырье

 

Коды КВЕД: 67.220.10

ГОСТ 21567-76 Трава майорана

 

Коды КВЕД: 67.220.10

ГОСТ 21722-84 Шафран. Технические условия

 

Коды КВЕД: 67.220.10

ГОСТ 24881-81 Тмин. Промышленное сырье. Требования при заготовках. Технические условия

 

Коды КВЕД: 67.220.10

Комментарий от Норматив PRO: 2017-12-13 № 412 термін скасування чинності перенесено з 2018-01-01 на 2019-01-01

ГОСТ 28750-90 Пряности. Упаковка, маркировка, транспортирование и хранение

 

Коды КВЕД: 67.220.10

Комментарий от Норматив PRO: 2017-12-06 № 395 термін скасування чинності перенесено з 2018-01-01 на 2019-01-01

ГОСТ 28875-90 Пряности. Приемка и методы анализа

 

Коды КВЕД: 67.220.10

Комментарий от Норматив PRO: 2017-12-06 № 395 термін скасування чинності перенесено з 2018-01-01 на 2019-01-01

ГОСТ 28876-90 (ИСО 948-80) Пряности и приправы. Отбор проб

 

Коды КВЕД: 67.220.10

Комментарий от Норматив PRO: 2017-12-06 № 395 термін скасування чинності перенесено з 2018-01-01 на 2019-01-01

ГОСТ 28877-90 (ИСО 927-80) Пряности и приправы. Определение примесей

 

Коды КВЕД: 67.220.10

ГОСТ 28878-90 (ИСО 928-80) Пряности и приправы. Определение общего содержания золы

 

Коды КВЕД: 67.220.10

ГОСТ 28880-90 (ИСО 1208-82) Пряности и приправы. Определение посторонних примесей

 

Коды КВЕД: 67.220.10

Комментарий от Норматив PRO: 2017-12-06 № 395 термін скасування чинності перенесено з 2018-01-01 на 2019-01-01

ГОСТ 29045-91 Пряности. Перец душистый. Технические условия

 

Коды КВЕД: 67.220.10

Комментарий от Норматив PRO: 2017-12-06 № 395 термін скасування чинності перенесено з 2018-01-01 на 2019-01-01

ГОСТ 29046-91 Пряности. Имбирь. Технические условия

 

Коды КВЕД: 67.220.10

ГОСТ 29047-91 Пряности. Гвоздика. Технические условия

 

Коды КВЕД: 67.220.10

Комментарий от Норматив PRO: 2017-12-06 № 395 термін скасування чинності перенесено з 2018-01-01 на 2019-01-01

ГОСТ 29050-91 Пряности. Перец черный и белый. Технические условия

 

Коды КВЕД: 67.220.10

Комментарий от Норматив PRO: 2017-12-06 № 395 термін скасування чинності перенесено з 2018-01-01 на 2019-01-01

ГОСТ 29051-91 Пряности. Мускатный цвет. Технические условия

 

Коды КВЕД: 67.220.10

ГОСТ 29052-91 Пряности. Кардамон. Технические условия

 

Коды КВЕД: 67.220.10

ГОСТ 29053-91 Пряности. Перец красный молотый. Технические условия

 

Коды КВЕД: 67.220.10

Комментарий от Норматив PRO: 2017-12-06 № 395 термін скасування чинності перенесено з 2018-01-01 на 2019-01-01

ГОСТ 29054-91 Пряности. Бадьян. Технические условия

 

Коды КВЕД: 67.220.10

ГОСТ 29055-91 Пряности. Кориандр. Технические условия

 

Коды КВЕД: 67.220.10

ГОСТ 29056-91 Пряности. Тмин. Технические условия

 

Коды КВЕД: 67.220.10

Комментарий от Норматив PRO: 2017-12-06 № 395 термін скасування чинності перенесено з 2018-01-01 на 2019-01-01

ГОСТ 29049-91 Пряности. Корица. Технические условия

 

Коды КВЕД: 67.220.10

Комментарий от Норматив PRO: 2017-12-06 № 395 термін скасування чинності перенесено з 2018-01-01 на 2019-01-01

ГОСТ 7580-91 Кислота олеиновая техническая. Технические условия

 

Коды КВЕД: 67.220.10

Комментарий от Норматив PRO: діяв до 2018-01-01, 2018-01-24 № 15 дію відновлено з 2018-01-25 до 2019-01-01

ДСТУ 1009:2005 Цукор ванільний. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.220.10

ДСТУ 1052:2005 Гірчиця харчова. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.220.10

ДСТУ 2717:2006 Концентрати харчові. Суміші пряноароматичні для перших і других обідніх страв. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.220.10

ДСТУ 4487:2005 Майонези. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.220.10

Комментарий от Норматив PRO: 2015-09-01 № 104 подовжено чинність з 2016-01-01 до 2017-01-01

ДСТУ 4487:2015 Майонези та майонезні соуси. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.220.10

ДСТУ 4560:2006 Майонези. Правила приймання та методи випробування

 

Коды КВЕД: 67.220.10

ДСТУ 4561:2006 Соуси салатні. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.220.10

ДСТУ 4753:2007 Цикорій коренеплідний. Коренеплоди для промислового переробляння. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.220.10

ДСТУ 4842:2007 Порошок гірчичний. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.220.10

ДСТУ 724:2006 Хрін столовий. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.220.10

ДСТУ 7411:2013 Прянощі. Мускатний горіх. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.220.10

ДСТУ 7995:2015 Прянощі. Мускатний цвіт. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.220.10

ДСТУ 8005:2015 Прянощі. Імбир. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.220.10

ДСТУ 8006:2015 Прянощі. Кардамон. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.220.10

ДСТУ 8007:2015 Прянощі. Коріандр. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.220.10

ДСТУ 8742:2017 Фітоконцентрати харчові на основі субтропічних культур. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.220.10

ДСТУ 8744:2017 Сировина ароматичних рослин родини губоцвітих для харчової промисловості. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.220.10

ДСТУ ISO 927:2007 Прянощі та приправи. Метод визначення домішок

 

Коды КВЕД: 67.220.10

ДСТУ ISO 939:2008 Спеції і приправи. Визначення вмісту вологи. Метод відгону

 

Коды КВЕД: 67.220.10

ДСТУ ISO 948:2007 Прянощі та приправи. Відбирання проб

 

Коды КВЕД: 67.220.10

ДСТУ ISO 959-1:2008 Перець (Piper nigrum L.) горошком чи змелений. Технічні умови. Частина 1. Чорний перець

 

Коды КВЕД: 67.220.10

ДСТУ ISO 959-2:2008 Перець (Piper nigrum L.) горошком чи змелений. Технічні умови. Частина 2. Білий перець

 

Коды КВЕД: 67.220.10

ДСТУ ISO 972:2008 Перець стручковий червоний, цілий чи змелений (порошкоподібний). Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.220.10

ДСТУ ISO 1003:2005 Прянощі та приправи. Імбир цілий, кусочками або мелений. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.220.10

ДСТУ ISO 2254:2008 Гвоздика ціла чи змелена (порошкоподібна). Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.220.10

ДСТУ ISO 2256:2005 М’ята кучерява сушена. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.220.10

ДСТУ ISO 2825:2009 Прянощі та приправи. Метод готування подрібненої проби для проведення аналізів

 

Коды КВЕД: 67.220.10

ДСТУ ISO 3588:2009 Прянощі та приправи. Визначення ступеня помолу методом просіювання вручну (контрольний метод)

 

Коды КВЕД: 67.220.10

ДСТУ ISO 3632-1:2003 Шафран (Crocus sativus Linnaeus). Частина 1. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.220.10

ДСТУ ISO/TS 3632-2:2005 Шафран (Crocus sativus L.). Частина 2. Методи випробування

 

Коды КВЕД: 67.220.10

ДСТУ ISO 5565-2:2007 Ваніль [Vanilla fragrans (Salisbury) Ames]. Частина 2. Методи випробування

 

Коды КВЕД: 67.220.10

ДСТУ ISO 6465:2003 Кмин цілий (Cuminum cyminum Linnaeus). Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.220.10

ДСТУ ISO 6574:2005 Насіння селери (Apium graveolens Linnaeus). Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.220.10

ДСТУ ISO 7926:2015 Естрагон зневоднений (Artemisia dracunculus Linnaeus). Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.220.10

ДСТУ ISO 927:2015 (ISO 927:2009, IDT) Прянощі та приправи. Визначення вмісту домішок і сторонніх речовин

 

Коды КВЕД: 67.220.10

ДСТУ ISO 927:2015/Поправка № 1:2015 (ISO 927:2009/Cor 1:2012, IDT) Прянощі та приправи. Визначення вмісту домішок і сторонніх речовин

 

Коды КВЕД: 67.220.10

ДСТУ ISO 928:2015 (ISO 928:1997, IDT) Прянощі та приправи. Визначення загального вмісту золи

 

Коды КВЕД: 67.220.10

РСТ УССР 1440-81 Консерви. Приправи обідні. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.220.10

РСТ УССР 1629-85 Консерви. Щавель різаний або рублений сухого посолу. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.220.10

РСТ УССР 1855-89 Корені цикорію сушені для промислової переробки. Технічні умови 

 

Коды КВЕД: 67.220.10