Строительный портал: строительство, недвижимость, нормативы (ДБН,СНиП,ГОСТ,ДСТУ), новости, технологии
Стандарты Украины

Цукор і цукристі продукти

Разделы:
Сортировка: Код (позначення) Название
ГОСТ 17481-72 Технологические процессы в кондитерской промышленности. Термины и определения

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ГОСТ 25268-82 Изделия кондитерские. Методы определения ксилита и сорбита

 

Коды КВЕД: 67.180.10

Комментарий от Норматив PRO: 2017-12-13 № 412 термін скасування чинності перенесено з 2018-01-01 на 2019-01-01

ГОСТ 26884-86 Продукты сахарной промышленности. Термины и определения

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 3357-96 Цукор рідкий. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 3659-97 (ГОСТ 12570-98) Цукор. Метод визначення вологи та сухих речовин

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 3661-97 (ГОСТ 12571-98) Цукор. Метод визначення сахарози

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 3696-98 (ГОСТ 30561-98) Меляса бурякова. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 3824-98 (ГОСТ 12569-99) Цукор. Правила приймання і методи відбирання проб

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 3893-99 Карамель. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 3893:2016 Карамель. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 3824:2014 Цукор. Правила приймання та методи відбирання проб

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 3901-99 (ГОСТ 30664-99); (ISO/IEC 11404:1996) Інформаційні технології. Мови програмування, їх середовище і системний інтерфейс. Незалежні від мов типи даних

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 3945-2000 (ГОСТ 12575-2001) Цукор. Методи визначення редукувальних речовин

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 4135-2002 Цукерки. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.180.10

Комментарий от Норматив PRO: 2015–02–01, 2016–02–28

ДСТУ 4136-2002 Солодощі східні типу карамелі. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 4188:2003 Халва. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 4135:2014 Цукерки. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 4228:2003 Драже. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 4242:2003 Цукор. Метод визначання гранулометричного складу

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 4243:2003 Цукор. Методи визначання маси нетто

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 4244:2003 Цукор. Методи визначання феродомішок

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 4245:2003 Цукор. Умови тривалого зберігання

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 4321:2004 Цукор. Визначання нерозчинних речовин методом мембранного фільтрування

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 4322:2004 Цукор. Визначання діоксиду сірки розаніліновим колориметричним методом

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 4323:2004 Цукор. Методи визначання мікробіологічних показників

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 4326:2004 Ірис. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 4333:2004 Мармелад. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 4374:2005 Цукор-пісок та цукор-рафінад. Метод визначання пластівців

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 4333:2018 Мармелад. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 4326:2016 Ірис. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 4464:2005 Глюкоза кристалічна гідратна. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 4623:2006/ГОСТ 31361-2008 Цукор білий. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 4624:2006 Цукор. Методи визначення органолептичних показників

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 4625:2006 Цукор білий кристалічний. Метод визначення показника розподілу кристалів

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 4626:2006 Цукор кристалічний. Метод визначення зовнішнього вигляду з використанням еталонних зразків

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 4627:2006 Цукор пресований. Метод визначення дріб’язку

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 4628:2006 Цукор пресований. Метод визначення міцності

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 4629:2006 Продукція цукрового виробництва. Метод визначення сапоніну

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 4630:2006 Продукція цукрового виробництва. Метод визначення рафінози

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 4631:2006 Меляса із тростинного цукру-сирцю. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 4660:2006 Глазурі та маси для формування. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.180.10

Комментарий от Норматив PRO: 2018-01-10 № 1 термін скасування чинності перенесено з 2018-01-01 на 2019-07-01

ДСТУ 4672:2006 Вироби кондитерські. Методи визначення золи і металомагнітних домішок

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 4688:2006 Східні солодощі типу м’яких цукерок. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 4698:2006 Вироби з кондитерської маси для формування. Загальні технічні умов

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 4660:2017 Напівфабрикати. Глазурі та маси для формування. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 4815:2007 Вироби кондитерські. Метод визначення етилового спирту

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 4844:2007 Вироби кондитерські. Методи визначення температури кристалізації шоколадної та кондитерської глазурі

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 4848:2007 Напівфабрикати кондитерські. Маси горіхові та шоколадно-горіхові. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 4862:2007 Вироби кондитерські. Метод визначання в’язкості шоколадної і кондитерської глазурі та мас для формування

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 4865:2007 Цукор. Метод визначання крохмалю

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 4866:2007/ГОСТ 12572-2007 Цукор. Методи визначення кольоровості і каламутності розчину

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 4867:2007 Цукор-сирець тростинний. Технічні умови постачання

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 4872:2007 Цукор білий. Методи визначення золи

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 5024:2008 Вироби кондитерські. Методи визначання кислотності та лужності

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 5025:2008 Вироби кондитерські. Метод визначання масової частки загальної сірчистої кислоти

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 5059:2008 Вироби кондитерські. Методи визначання цукрів

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 5060:2008 Вироби кондитерські. Методи визначання масової частки жиру

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 5076:2008 Вироби кондитерські. Методи визначання ступеня подрібнення шоколаду, шоколадної, кондитерської та жирової глазурі, какао тертого і шоколаду в порошку

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 7007:2009 Мед штучний. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 7374:2013 Пасти шоколадні. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 7521:2014 Напівфабрикат кондитерський. Сухі суміші для “Гарячого шоколаду”. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 7623:2014 Глазур та покриття для морозива. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ 8172:2015 Шоколад у порошку. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ EN 1377-2002 Продукти харчові. Визначення ацесульфаму К у препаратах харчових підсоложувачів. Спектрометричний метод

 

Коды КВЕД: 67.180.10

ДСТУ ГОСТ 6441-2003 Вироби кондитерські пастильні. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.180.10