Строительный портал: строительство, недвижимость, нормативы (ДБН,СНиП,ГОСТ,ДСТУ), новости, технологии
Стандарты Украины

Какао

Разделы:
Сортировка: Код (позначення) Название
ДСТУ 4391:2005 Какао-порошок. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.140.30

Комментарий от Норматив PRO: 2018-01-10 № 1 термін скасування чинності перенесено з 2018-01-01 на 2019-07-01

ДСТУ 4391:2017 Какао-порошок. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.140.30

ДСТУ 4542:2006 Какаовела молота. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.140.30

ДСТУ 5006:2017 Какао терте. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.140.30

ДСТУ 5004:2017 Какао-масло. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.140.30

ДСТУ 5004:2008 Какао-масло. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.140.30

Комментарий от Норматив PRO: 2018-01-10 № 1 термін скасування чинності перенесено з 2018-01-01 на 2019-07-01

ДСТУ 5006:2008 Какао терте. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.140.30

Комментарий от Норматив PRO: 2018-01-10 № 1 термін скасування чинності перенесено з 2018-01-01 на 2019-07-01

ДСТУ 7375:2013 Какао-порошок виробничий. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.140.30

Комментарий от Норматив PRO: 2018-01-10 № 1 термін скасування чинності перенесено з 2018-01-01 на 2019-07-01

ДСТУ ISO 1114:2007 Какао-боби. Випробування розрізуванням

 

Коды КВЕД: 67.140.30

ДСТУ ISO 2291:2007 Какао-боби. Визначення вмісту вологи. Стандартний метод

 

Коды КВЕД: 67.140.30

ДСТУ ISO 2292:2007 Какао-боби. Відбирання проб

 

Коды КВЕД: 67.140.30

ДСТУ ISO 2451:2009 Какао-боби. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.140.30