Строительный портал: строительство, недвижимость, нормативы (ДБН,СНиП,ГОСТ,ДСТУ), новости, технологии
Стандарты Украины

Кава та кавозамінники

Разделы:
Сортировка: Код (позначення) Название
ГОСТ 6805-97 Кофе натуральный жареный. Общие технические условия

 

Коды КВЕД: 67.140.20

ДСТУ 4102-2002 Кавопродукти. Методи визначення масової частки кофеїну

 

Коды КВЕД: 67.140.20

ДСТУ 4118-2002 Напої нерозчинні на основі кави, цикорію та злакових. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.140.20

ДСТУ 4394:2005 Кава натуральна розчинна. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.140.20

ДСТУ 4849:2007 Напої кавові розчинні. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.140.20

ДСТУ 7055:2009 Напої розчинні на основі злакових та цикорію. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.140.20

ДСТУ ISO 1446:2004 Кава зелена. Основний метод визначення вмісту води

 

Коды КВЕД: 67.140.20

ДСТУ ISO 3726:2005 Кава розчинна. Визначення втрати маси за температури 70°С і зниженого тиску

 

Коды КВЕД: 67.140.20

ДСТУ ISO 4052:2004 Кава. Основний метод визначення вмісту кофеїну

 

Коды КВЕД: 67.140.20

ДСТУ ISO 4072:2005 Кава зелена в мішках. Відбирання проб

 

Коды КВЕД: 67.140.20

ДСТУ ISO 4150:2004 Кава зелена в мішках. Визначення розміру ручним просіюванням

 

Коды КВЕД: 67.140.20

ДСТУ ISO 6667:2005 Кава зелена. Визначення кількісного співвідношення зерен, пошкоджених комахами

 

Коды КВЕД: 67.140.20

ДСТУ ISO 6669:2004 Кава зелена і смажена. Загальний метод визначення об’ємної щільності вільно насипаних цілих зерен

 

Коды КВЕД: 67.140.20

ДСТУ ISO 8455:2007 Кава зелена у мішках. Настанови щодо зберігання та транспортування

 

Коды КВЕД: 67.140.20

ДСТУ ISO 9116:2005 Кава зелена. Настанова щодо методів описування характеристик

 

Коды КВЕД: 67.140.20

ДСТУ ISO 10095:2005 Кава. Метод визначення вмісту кофеїну з використанням високоефективної рідинної хроматографії

 

Коды КВЕД: 67.140.20

ДСТУ ISO 10470:2007 Кава зелена. Контрольна карта дефектів

 

Коды КВЕД: 67.140.20

ДСТУ ISO 11292:2007 Кава розчинна. Визначення вмісту вільних і загальних вуглеводів методом високоефективної аніонно-обмінної хроматографії

 

Коды КВЕД: 67.140.20

ДСТУ ISO 11294:2005 Кава обжарена мелена. Загальний метод визначення вмісту вологи при втраті маси за температури 103°С

 

Коды КВЕД: 67.140.20

ДСТУ ISO 4149:2016 (ISO 4149:2005, IDT) Кава зелена сира. Методи візуального дослідження і визначання запаху, вмісту сторонніх домішок і дефектів

 

Коды КВЕД: 67.140.20

ДСТУ ISO 6673:2016 (ISO 6673:2003, IDT) Кава зелена сира. Метод визначання втрати маси за температури 105 °С

 

Коды КВЕД: 67.140.20

ДСТУ ГОСТ ISO 11817:2016 (ГОСТ ISO 11817-2014,IDT; ISO 11817:1994,IDT) Кава мелена смажена. Визначеннямасової частки вологи. Метод Карла Фішера (контрольний метод)

 

Коды КВЕД: 67.140.20