Строительный портал: строительство, недвижимость, нормативы (ДБН,СНиП,ГОСТ,ДСТУ), новости, технологии
Стандарты Украины

Свійська птиця та яйця

Разделы:
Сортировка: Код (позначення) Название
ГОСТ 16367-86 Птицеперерабатывающая промышленность. Термины и определения

 

Коды КВЕД: 67.120.20

Комментарий от Норматив PRO: 2017-12-06 № 395 термін скасування чинності перенесено з 2018-01-01 на 2019-01-01

ГОСТ 18447-91 Продукты из мяса птицы. Термины и определения

 

Коды КВЕД: 67.120.20

Комментарий от Норматив PRO: 2017-12-06 № 395 термін скасування чинності перенесено з 2018-01-01 на 2019-01-01

ГОСТ 23481-79 Мясо птицы. Метод гистологического анализа

 

Коды КВЕД: 67.120.20

Комментарий от Норматив PRO: 2017-12-13 № 412 термін скасування чинності перенесено з 2018-01-01 на 2019-01-01

ГОСТ 25391-82 Мясо цыплят-бройлеров. Технические условия

 

Коды КВЕД: 67.120.20

ГОСТ 28589-90 Консервы мясные "Мясо птицы в собственном соку". Технические условия

 

Коды КВЕД: 67.120.20

ГОСТ 28825-90 Мясо птицы. Приемка

 

Коды КВЕД: 67.120.20

ГОСТ 2858-82 Порошок яичный. Технические условия

 

Коды КВЕД: 67.120.20

Комментарий от Норматив PRO: 2017-12-06 № 395 термін скасування чинності перенесено з 2018-01-01 на 2019-01-01

ГОСТ 30363-96 Продукты яичные. Общие технические условия

 

Коды КВЕД: 67.120.20

ГОСТ 30364.0-97 Продукты яичные. Методы отбора проб и органолептического анализа

 

Коды КВЕД: 67.120.20

ГОСТ 30364.1-97 Продукты яичные. Методы физико-химического контроля

 

Коды КВЕД: 67.120.20

ГОСТ 608-93 Консервы мясные "Мясо птицы в желе". Технические условия

 

Коды КВЕД: 67.120.20

ГОСТ 7702.1-74 Мясо птицы. Методы химического и микроскопического анализа свежести мяса

 

Коды КВЕД: 67.120.20

ГОСТ 7991-77 Консервы мясные. Рагу куриное в желе. Технические условия

 

Коды КВЕД: 67.120.20

ДСТУ 3136-95 Птиця сільськогосподарська для забою. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.120.20

ДСТУ 3136:2017 Птиця сільськогосподарська для забою. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.120.20

ДСТУ 3143:2013 М'ясо птиці. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.120.20

ДСТУ 4443:2005 Консерви із м’яса птиці та субпродуктів. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.120.20

ДСТУ 5028:2008 Яйця курячі харчові. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.120.20

ДСТУ 7681:2015 Консерви м’ясні. М’ясо птиці у власному соку. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.120.20

ДСТУ 8217:2015 Птиця свійська. Технологічний процес вирощування ремонтного молодняку індиків. Загальні вимоги

 

Коды КВЕД: 67.120.20

ДСТУ 8218:2015 Птиця свійська. Технологічний процес отримання перо-пухової сировини. Загальні вимоги

 

Коды КВЕД: 67.120.20

ДСТУ 8219:2015 Птиця свійська. Технологічний процес вирощування курчат-бройлерів. Загальні вимоги

 

Коды КВЕД: 67.120.20

ДСТУ 8220:2015 Птиця свійська. Технологічний процес виробництва курячих племінних яєць. Загальні вимоги

 

Коды КВЕД: 67.120.20

ДСТУ 8221:2015 Птиця свійська. Технологічний процес утримання батьківського стада індиків. Загальні вимоги

 

Коды КВЕД: 67.120.20

ДСТУ 8222:2015 Птиця свійська. Технологічний процес інкубації яєць. Загальні вимоги

 

Коды КВЕД: 67.120.20

ДСТУ 8377:2015 М’ясо птиці. Методи визначення технологічно доданої вологи

 

Коды КВЕД: 67.120.20

ДСТУ 8719:2017 Продукти яєчні. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.120.20

ДСТУ 8762:2018 Яйця індичі харчові та інкубаційні. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.120.20

ДСТУ ЕЭК ООН NO.42:2008 Яйця у шкаралупі. Настанови щодо постачання і контролювання якості

 

Коды КВЕД: 67.120.20

РСТ УССР 1645-88 Набори супові з м’яса птиці (напівфабрикати). Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.120.20

РСТ УССР 2002-90 М’ясо перепелів. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.120.20

РСТ УССР 2013-91 Яєчна маса, білок і жовток. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.120.20