Строительный портал: строительство, недвижимость, нормативы (ДБН,СНиП,ГОСТ,ДСТУ), новости, технологии
Стандарты Украины

Морозиво та заморожені кондитерські вироби

Разделы:
Сортировка: Код (позначення) Название
ДСТУ 4733:2007 Морозиво молочне, вершкове, пломбір. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.40

ДСТУ 4734:2007 Морозиво плодово-ягідне, ароматичне, щербет, лід. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.40

ДСТУ 4735:2007 Морозиво з комбінованим складом сировини. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.40

ДСТУ 8686.1:2016 Морозиво м’яке та суміші для його виготовлення. Загальні технічні умови. Частина 1. Суміші для виготовлення м’якого морозива

 

Коды КВЕД: 67.100.40

ДСТУ 8686.2:2016 Морозиво м’яке та суміші для його виготовлення. Загальні технічні умови. Частина 2. Морозиво м’яке

 

Коды КВЕД: 67.100.40

ДСТУ ISO 3728:2005 (IDF 70:2004) Морозиво вершкове та молочне. Метод визначення загального вмісту сухих речовин (контрольний метод)

 

Коды КВЕД: 67.100.40

ДСТУ ISO 7328:2005 Морозиво на молочній основі та суміші для морозива. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод)

 

Коды КВЕД: 67.100.40