Строительный портал: строительство, недвижимость, нормативы (ДБН,СНиП,ГОСТ,ДСТУ), новости, технологии
Стандарты Украины

Сир

Разделы:
Сортировка: Код (позначення) Название
ГОСТ 11041-88 Сыр российский. Технические условия

 

Коды КВЕД: 67.100.30

Комментарий от Норматив PRO: 2017-12-06 № 395 термін скасування чинності перенесено з 2018-01-01 на 2019-01-01

ГОСТ 27599-88 Сыродельная промышленность. Термины и определения

 

Коды КВЕД: 67.100.30

ДСТУ 1277-92 Сир лиманський розсольний. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.30

ДСТУ 4395:2005 Сири м’які. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.30

ДСТУ 4420:2005 Молочна промисловість. Виробництво сиру. Терміни та визначення понять

 

Коды КВЕД: 67.100.30

ДСТУ 4421:2005 Сири тверді (український асортимент). Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.30

ДСТУ 4503:2005 Вироби сиркові. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.30

ДСТУ 4554:2006 Сир кисломолочний. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.30

ДСТУ 4558:2006 Сир пошехонський. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.30

ДСТУ 4635:2006 Сири плавлені. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.30

ДСТУ 4669:2006 Сири напівтверді. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.30

ДСТУ 5038:2008 Сири. Визначення вмісту азоту методом К'єльдаля

 

Коды КВЕД: 67.100.30

ДСТУ 5052:2008 Напівфабрикати із сиру кисломолочного. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.30

ДСТУ 6003:2008 Сири тверді. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.30

ДСТУ 7065:2009 Бринза. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.30

ДСТУ 7518:2014 Сири м’які з козиного молока. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.30

ДСТУ 7996:2015 Сири розсільні. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.30

ДСТУ 8027:2015 Сири з пліснявою. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.30

ДСТУ 8160:2015 Сири підплавлені. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.30

ДСТУ ISO 1735:2005 Сир і плавлений сир. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод)

 

Коды КВЕД: 67.100.30

ДСТУ ISO 1854:2005 Сир альбумінний. Гравіметричний метод визначення вмісту жиру (контрольний метод)

 

Коды КВЕД: 67.100.30

ДСТУ ISO 2920:2005 Сир альбумінний. Визначення вмісту сухої речовини (контрольний метод)

 

Коды КВЕД: 67.100.30

ДСТУ ISO 2962:2005 Сири і плавлені сири. Визначення вмісту загального фосфору спектрометричним методом молекулярної абсорбції

 

Коды КВЕД: 67.100.30

ДСТУ ISO/TS 2963/IDF/RM 34:2008 Сири та сири плавлені. Визначення масової частки лимонної кислоти ферментативним методом

 

Коды КВЕД: 67.100.30

ДСТУ ISO 5534:2005 Сир і плавлений сир. Визначення загального вмісту сухих речовин (контрольний метод)

 

Коды КВЕД: 67.100.30

ДСТУ ISO 5943/IDF 88:2007 Сир та сири плавлені. Визначення вмісту хлориду. Метод потенціометричного титрування

 

Коды КВЕД: 67.100.30

ДСТУ ISO 9233:2005 Сир і сирні кірки. Визначення вмісту натаміцину методами спектрометричної молекулярної абсорбції і високороздільної рідинної хроматографії

 

Коды КВЕД: 67.100.30

ДСТУ ISO 11816-2:2005 (IDF 155-2:2003) Молоко та молочні продукти. Визначення активності лужної фосфатази. Частина 2. Флюорометричний метод для сиру

 

Коды КВЕД: 67.100.30

ДСТУ ISO 5545/IDF 90:2015 Казеїни сичужні та казеїнати. Визначення масової частки золи. Контрольний метод

 

Коды КВЕД: 67.100.30

РСТ УССР 1791-82 Сир дієтичний. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.30