Строительный портал: строительство, недвижимость, нормативы (ДБН,СНиП,ГОСТ,ДСТУ), новости, технологии
Стандарты Украины

Масло

Разделы:
Сортировка: Код (позначення) Название
ГОСТ 6822-67 Масло шоколадное. Технические условия

 

Коды КВЕД: 67.100.20

ДСТУ 4399:2005 Масло вершкове. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.20

ДСТУ 4592:2006 Масло вершкове з наповнювачами. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.20

ДСТУ 6067:2008 Масло вершкове та спреди. Методика визначання коефіцієнта термостійкості

 

Коды КВЕД: 67.100.20

ДСТУ ISO 1738:2005 (IDF 12:2004) Масло вершкове. Визначення вмісту солі (контрольний метод)

 

Коды КВЕД: 67.100.20

ДСТУ ISO 7238-2001 Масло вершкове. Потенціометричний метод визначення рН плазми

 

Коды КВЕД: 67.100.20

ДСТУ ISO 8851-1/IDF 191-1:2007 Масло вершкове. Визначення вмісту вологи, сухого знежиреного залишку та жиру (рутинні методи). Частина 1. Визначення масової частки вологи

 

Коды КВЕД: 67.100.20

ДСТУ ISO 8851-2/IDF 191-2:2007 Масло вершкове. Визначення вмісту вологи, сухого знежиреного залишку та жиру (рутинні методи). Частина 2. Визначення масової частки сухого знежиреного залишку

 

Коды КВЕД: 67.100.20

ДСТУ ISO 8851-3/IDF 191-3:2007 Масло вершкове. Визначення вмісту вологи, сухого знежиреного залишку та жиру (рутинні методи). Частина 3. Обчислення масової частки жиру

 

Коды КВЕД: 67.100.20