Строительный портал: строительство, недвижимость, нормативы (ДБН,СНиП,ГОСТ,ДСТУ), новости, технологии
Стандарты Украины

Молоко та продукти з переробленого молока

Разделы:
Сортировка: Код (позначення) Название
ГОСТ 10382-85 Консервы молочные. Продукты кисломолочные сухие. Технические условия

 

Коды КВЕД: 67.100.10

Комментарий от Норматив PRO: 2017-12-06 № 395 термін скасування чинності перенесено з 2018-01-01 на 2019-01-01

ГОСТ 13928-84 Молоко и сливки заготовляемые. Правила приемки, методы отбора проб и подготовка их к анализу

 

Коды КВЕД: 67.100.10

Комментарий от Норматив PRO: 2017-12-06 № 395 термін скасування чинності перенесено з 2018-01-01 на 2019-01-01

ГОСТ 23327-78 Молоко. Методы определения общего белка

 

Коды КВЕД: 67.100.10

Комментарий от Норматив PRO: 2017-12-06 № 395 термін скасування чинності перенесено з 2018-01-01 на 2019-01-01

ГОСТ 23454-79 Молоко. Методы определения ингибирующих веществ

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ГОСТ 23621-79 Молоко коровье обезжиренное сухое, поставляемое для экспорта. Технические условия

 

Коды КВЕД: 67.100.10

Комментарий от Норматив PRO: 2017-12-06 № 395 термін скасування чинності перенесено з 2018-01-01 на 2019-01-01

ГОСТ 23651-79 Продукция молочная консервированная. Упаковка и маркировка

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ГОСТ 24065-80 Молоко. Методы определения соды

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ГОСТ 25101-82 Молоко. Метод определения точки замерзания

 

Коды КВЕД: 67.100.10

Комментарий от Норматив PRO: 2017-12-13 № 412 термін скасування чинності перенесено з 2018-01-01 на 2019-01-01

ГОСТ 25179-90 Молоко. Методы определения белка

 

Коды КВЕД: 67.100.10

Комментарий от Норматив PRO: 2017-12-06 № 395 термін скасування чинності перенесено з 2018-01-01 на 2019-01-01

ГОСТ 26781-85 Молоко. Метод измерения рН

 

Коды КВЕД: 67.100.10

Комментарий от Норматив PRO: 2017-12-06 № 395 термін скасування чинності перенесено з 2018-01-01 на 2019-01-01

ГОСТ 27709-88 Консервы молочные сгущенные. Метод измерения вязкости

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ГОСТ 29246-91 Консервы молочные сухие. Методы определения влаги

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ГОСТ 29247-91 Консервы молочные. Методы определения жира

 

Коды КВЕД: 67.100.10

Комментарий от Норматив PRO: 2017-12-06 № 395 термін скасування чинності перенесено з 2018-01-01 на 2019-01-01

ГОСТ 30305.1-95 Консервы молочные сгущенные. Методики выполнения измерений массовой доли влаги

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ГОСТ 30305.2-95 Консервы молочные сгущенные и продукты молочные сухие. Методика выполнения измерений массовой доли сахарозы (поляриметрический метод)

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ГОСТ 30305.3-95 Консервы молочные сгущенные и продукты молочные сухие. Титриметрические методики выполнения измерений кислотности

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ГОСТ 30305.4-95 Продукты молочные сухие. Методика выполнения измерений индекса растворимости

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ГОСТ 3628-78 Продукты молочные. Методы определения сахара

 

Коды КВЕД: 67.100.10

Комментарий от Норматив PRO: 2017-12-06 № 395 термін скасування чинності перенесено з 2018-01-01 на 2019-01-01

ГОСТ 4771-60 Консервы молочные. Молоко нежирное сгущенное с сахаром. Технические условия

 

Коды КВЕД: 67.100.10

Комментарий от Норматив PRO: 2017-12-06 № 395 термін скасування чинності перенесено з 2018-01-01 на 2019-01-01

ГОСТ ЭД1 2903-82 Молоко цельное сгущенное с сахаром. Технические условия

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 2661:2010 Молоко коров’яче питне. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 3662-97 Молоко коров’яче незбиране. Вимоги при закупівлі

 

Коды КВЕД: 67.100.10

Комментарий от Норматив PRO: 2017-01-23 № 7 термін скасування чинності з 2017-01-01 на 2018-01-01, 2017-12-18 № 420 термін скасування чинності перенесено з 2018-01-01 на 2018-07-01, 2018-06-27 № 188 в частині вимог до молока екстра, вищого та першого ґатунків скасувати з 01 січня 2019 року,

ДСТУ 3662:2015 Молоко-сировина коров’яче. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.10

Комментарий от Норматив PRO: 2016-11-15 №379 термін надання чинності перенесено з 2017-01-01 на 2018-01-01, 2017-12-420 термін надання чинності перенесено з 2018-01-01 на 2018-07-01

ДСТУ 3662:2018 Молоко-сировина коров’яче. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 4273:2003 Молоко та вершки сухі. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 4275:2003 Консерви молочні. Молоко згущене з цукром та какао. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 4273:2015 Молоко та вершки сухі. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 4274:2003 Консерви молочні. Молоко незбиране згущене з цукром. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 4343:2004 Йогурти. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 4404:2005 Консерви молочні. Молоко згущене стерилізоване в банках. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 4417:2005 Кефір. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 4418:2005 Сметана. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 4539:2006 Простокваша. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 4540:2006 Напої ацидофільні. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 4552:2006 Сироватка молочна суха. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 4553:2006 Сироватка молочна згущена. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 4555:2006 Маслянка суха. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 4556:2006 Молоко сухе швидкорозчинне. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 4565:2006 Ряжанка та варенець. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 4699:2006 Продукти молочні. Продукт згущений з соєвим екстрактом та цукром. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 4702:2006 Продукти молочні. Продукт згущений з олією та цукром. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 4834:2007 Молоко та молочні продукти. Правила приймання, відбирання та готування проб до контролювання

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 5073:2008 Молоко та вершки. Метод визначення термостійкості за алкогольною пробою

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 6063:2008 Консерви молочні. Молоко нежирне згущене з цукром. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 6064:2008 Консерви молочні. Вершки згущені з цукром і наповнювачами. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 6065:2008 Консерви молочні. Вершки згущені з цукром. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 6066:2008 Молоко та молочні продукти. Методики визначання температури і маси нетто

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 6082:2009 Молоко та молочні продукти. Методи визначання густини

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 6083:2009 Молоко. Метод визначання чистоти

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 7006:2009 Молоко козине-сировина. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 7057:2009 Молоко коров’яче сире. Визначення густини, масової частки жиру, білка, сухої речовини та лактози ультразвуковим методом

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 7071:2009 Консерви молочні. Молоко згущене з цукром та кавою. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 7354:2013 Молоко, молочні продукти та закваски. Метод визначання кількості пропіоновокислих бактерій

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 7355:2013 Молоко, молочні продукти та закваски. Метод визначання кількості біфідобактерій

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 7356:2013 Молоко. Метод визначення пероксиду водню

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 7357:2013 Молоко та молочні продукти. Методи мікробіологічного контролювання

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 7379:2013 Молоко сухе. Визначення лактози поляриметричним методом

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 7380:2013 Молоко та молочні продукти. Методи визначення наявності пероксидази й фосфатази (лужної та кислої)

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 7381:2013 Консерви молочні. Визначення сахарів йодометричним методом

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 7412:2013 Молоко-сировина овече. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 7515:2014 Сироватка молочна. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 7519:2014 Вершки питні. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 7520:2014 Продукти молочні сухі для дитячого харчування. Суміші молочні сухі з фруктовими, овочевими та фруктово-овочевими наповнювачами. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 7566:2014 Молоко питне для харчування дітей. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 7644:2014 Продукти молочні сухі. Метод визначення насипної щільності

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 7710:2015 Продукти кисломолочні для дитячого харчування. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 7711:2015 Суміші молочні рідкі для дитячого харчування. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 8059:2015 Продукти молочні. Визначення вмісту лактози та галактози спектрометричним методом

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 8062:2015 Продукти молочні сухі. Спектрометричний метод визначення вмісту молочної кислоти та лактатів

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 8063:2015 Продукти молочні сухі. Визначення загального білка методом К’єльдаля

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 8078:2015 Продукти молочні сухі для дитячого харчування. Суміші сухі кисломолочні. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 8080:2015 Кумис. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 8131:2015 Вершки-сировина. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 8378:2015 Молоко. Методи визначення соди

 

Коды КВЕД: 67.100.10

ДСТУ 8549:2015 Напої із сироватки. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.100.10