Строительный портал: строительство, недвижимость, нормативы (ДБН,СНиП,ГОСТ,ДСТУ), новости, технологии
Стандарты Украины

Фрукти, овочі та продукти їх переробляння взагалі

Разделы:
Сортировка: Код (позначення) Название
ГОСТ 12231-66 Овощи соленые и квашеные, плоды и ягоды моченые. Отбор проб. Методы определения соотношения составных частей

 

Коды КВЕД: 67.080.01

Комментарий от Норматив PRO: 2017-11-30 № 390 термін скасування чинності перенесено з 2018-01-01 на 2019-01-01

ГОСТ 13799-81 Продукция плодовая, ягодная, овощная и грибная консервированная. Упаковка, маркировка, транспортирование и хранение

 

Коды КВЕД: 67.080.01

Комментарий от Норматив PRO: 2017-11-30 № 390 термін скасування чинності перенесено з 2018-01-01 на 2019-01-01

ГОСТ 24556-89 (ИСО 6557-1-86, ИСО 6557-2-84) Продукты переработки плодов и овощей. Методы определения витамина С

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ГОСТ 25555.1-82 Продукты переработки плодов и овощей. Метод определения летучих кислот

 

Коды КВЕД: 67.080.01

Комментарий от Норматив PRO: 2017-11-30 № 390 термін скасування чинності перенесено з 2018-01-01 на 2019-01-01

ГОСТ 25555.2-91 Продукты переработки плодов и овощей. Методы определения содержания этилового спирта

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ГОСТ 25555.4-91 Продукты переработки плодов и овощей. Методы определения золы и щелочности общей и водорастворимой золы

 

Коды КВЕД: 67.080.01

Комментарий от Норматив PRO: 2017-11-30 № 390 термін скасування чинності перенесено з 2018-01-01 на 2019-01-01

ГОСТ 25555.5-91 Продукты переработки плодов и овощей. Методы определения диоксида серы

 

Коды КВЕД: 67.080.01

Комментарий от Норматив PRO: 2017-11-30 № 390 термін скасування чинності перенесено з 2018-01-01 на 2019-01-01

ГОСТ 25999-83 Продукты переработки плодов и овощей. Методы определения витаминов В1 и В2

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ГОСТ 26313-84 Продукты переработки плодов и овощей. Правила приемки, методы отбора проб

 

Коды КВЕД: 67.080.01

Комментарий от Норматив PRO: 2017-11-30 № 390 термін скасування чинності перенесено з 2018-01-01 на 2019-01-01

ГОСТ 27519-87 (ИСО 1956-1-82) Фрукты и овощи. Морфологическая и структуральная терминология. Часть 1

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ГОСТ 27520-87 (ИСО 1956-2-82) Фрукты и овощи. Морфологическая и структуральная терминология. Часть 2

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ГОСТ 27853-88 Овощи соленые и квашеные, плоды и ягоды моченые. Приемка, отбор проб

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ГОСТ 28561-90 Продукты переработки плодов и овощей. Методы определения сухих веществ или влаги

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ГОСТ 28562-90 Продукты переработки плодов и овощей. Рефрактометрический метод определения растворимых сухих веществ

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ГОСТ 29031-91 Продукты переработки плодов и овощей. Метод определения сухих веществ, не растворимых в воде

 

Коды КВЕД: 67.080.01

Комментарий от Норматив PRO: 2017-11-30 № 390 термін скасування чинності перенесено з 2018-01-01 на 2019-01-01

ГОСТ 29032-91 Продукты переработки плодов и овощей. Методы определения оксиметилфурфурола

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ГОСТ 29059-91 Продукты переработки плодов и овощей. Титриметрический метод определения пектиновых веществ

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ГОСТ 30349-96 Плоды, овощи и продукты их переработки. Методы определения остаточных количеств хлорорганических пестицидов

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ 2117-93 Продукти переробки овочів і фруктів. Метод визначення вітаміну РР

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ 3984-2000 Припаси і підварки (напівфабрикати). Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ 4085-2001 Консерви овочеві, овоче-фруктові, овоче-м’ясні для дитячого харчування. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ 4305:2004 Фрукти, овочі та продукти їх переробляння. Метод визначення вмісту каротину

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ 4373:2005 Фрукти, овочі та продукти їх переробляння. Методи визначання вмісту поліфенолів

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ 4913:2008 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Методи визначення мінеральних домішок

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ 4911:2008 Продукти перероблення фруктів і овочів. Методи контролювання кольору томатопродуктів

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ 4912:2008 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Методи визначення домішок рослинного походження

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ 4940:2008 Продукти перероблення фруктів та овочів. Метод визначення вітаміну А

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ 4945:2008 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Пікнометричний метод визначення вмісту розчинних сухих речовин

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ 4947:2008 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Методи визначення вмісту мікотоксину патуліну

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ 4948:2008 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Методи визначення вмісту нітратів

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ 4953:2008 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Метод визначання вмісту крохмалю

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ 4954:2008 Продукти перероблення фруктів та овочів. Методи визначання цукрів

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ 4956:2008 Продукти перероблення фруктів та овочів. Метод визначення бензойної кислоти

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ 4957:2008 Продукти перероблення фруктів та овочів. Методи визначення титрованої кислотності

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ 4958:2008 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Методи визначення сорбінової кислоти

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ 4961:2008 Продукти перероблення фруктів та овочів. Метод визначання метавинної кислоти

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ 4968:2008 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Метод визначення формoльного числа

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ 5047:2008 Консерви. Фрукти та овочі в кавуновій заливі. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ 6062:2008 Фрукти, овочі та продукти переробляння. Ареометричний метод визначання вмісту розчинних сухих речовин

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ 6086:2009 Консерви. Яблука з перцем мариновані. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ 7000:2009 Продукти перероблення фруктів та овочів. Метод визначання осаду у фруктових і ягідних соках та екстрактах

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ 7001:2009 Продукти перероблення фруктів і овочів. Метод визначання вмісту м’якоті

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ 7183:2010 Плоди субтропічних культур свіжі. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ 7485:2013 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Визначення вмісту гідроксиметилфурфуролу методом високоефективної рідинної хроматографії

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ 7568:2014 Продукти перероблення фруктів та овочів. Методи визначання вмісту етилового спирту

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ 7615:2014 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Метод визначання вмісту проліну

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ 7988:2015 Продукти перероблення фруктів та овочів. Методи визначання вітамінів В1 і В2

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ 7993:2015 Яблука квашені. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ 8069:2015 Продукти перероблення фруктів та овочів. Титриметричний метод визначення пектинових речовин

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ 8548:2015 Консерви. Соки з м’якоттю з баштанних культур та баштанно-фруктові. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ 8567:2015 Овочі солені і квашені, фрукти і ягоди мочені. Приймання, відбирання проб

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ 8741:2017 Цукати з плодів субтропічних культур. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ ISO 751:2004 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Метод визначення сухих речовин, не розчинних у воді (контрольний метод)

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ ISO 874-2002 Фрукти та овочі свіжі. Відбір проб

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ ISO 2169:2003 Фрукти та овочі. Фізичні умови зберігання на холоді. Визначення та вимірювання

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ ISO 2173:2007 Продукти з фруктів та овочів. Визначення розчинних сухих речовин рефрактометричним методом

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ ISO 2447:2004 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Визначення вмісту олова

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ ISO 2448:2003 Продукти на основі фруктів та овочів. Визначення вмісту етанолу. Контрольний метод

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ ISO 3659:2005 Фрукти та овочі. Дозарювання після зберігання на холоді

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ ISO 5515:2007 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Розкладання органічної речовини перед аналізом вологим методом

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ ISO 5516:2007 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Розкладання органічної речовини перед аналізом методом обзолювання

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ ISO 5517:2007 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Визначення вмісту заліза фотометричним методом із застосуванням 1.10-фенантроліну

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ ISO 5520:2007 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Методи визначення лужності загальної та водорозчинної золи

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ ISO 5521:2004 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Якісний метод виявлення сірчистого ангідриду

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ ISO 5522:2004 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Визначення загального вмісту сірчистого ангідриду

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ ISO 5523:2007 Продукти плодоовочеві рідинні. Визначення вмісту діоксиду сірки загальним методом

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ ISO 6558-2:2004 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Визначення вмісту каротину. Частина 2. Стандартні методи

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ ISO 6561:2004 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Визначення вмісту кадмію. Спектрометричний метод безполуменевої атомної абсорбції

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ ISO 6632-2001 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Визначення легкої кислотності

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ ISO 6633-2001 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Визначення вмісту свинцю. Спектрометричний метод безполуменевої атомної абсорбції

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ ISO 6634:2004 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Визначення вмісту миш’яку спектрометричним методом із застосуванням діетилдитіокарбамату срібла

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ ISO 6635:2004 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Визначення вмісту нітратів та нітритів спектрометричним методом молекулярної абсорбції

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ ISO 6636-1:2007 Фрукти, овочі та продукти їх перероблення. Визначення вмісту цинку. Частина 1. Полярографічний метод

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ ISO 6636-2:2004 Фрукти, овочі та продукти перероблення. Визначення вмісту цинку. Частина 2. Спектрометричний метод атомної абсорбції

 

Коды КВЕД: 67.080.01

ДСТУ ISO 6636-3-2001 Продукти перероблення фруктів і овочів. Визначення вмісту цинку. Частина 3. Спектрометричний метод із застосуванням дитизону

 

Коды КВЕД: 67.080.01