Строительный портал: строительство, недвижимость, нормативы (ДБН,СНиП,ГОСТ,ДСТУ), новости, технологии
Стандарты Украины

Харчові продукти взагалі

Разделы:
Сортировка: Код (позначення) Название
ГОСТ 11761-66 Продукты пищевые. Нормы точности взвешивания

 

Коды КВЕД: 67.040

ГОСТ 18224-72 Консервы. Вторые обеденные блюда. Технические условия

 

Коды КВЕД: 67.040

ГОСТ 18316-73 Первые обеденные блюда. Технические условия

 

Коды КВЕД: 67.040

ГОСТ 18487-80 Блюда консервированные обеденные для спецпотребителя. Технические условия

 

Коды КВЕД: 67.040

ГОСТ 19327-84 Концентраты пищевые. Первые и вторые обеденные блюда. Общие технические условия

 

Коды КВЕД: 67.040

ГОСТ 21831-76 Концентраты пищевые, сухие продукты детского и диетического питания, поставляемые для экспорта. Технические требования

 

Коды КВЕД: 67.040

ГОСТ 24508-80 Концентраты пищевые. Упаковка, маркировка, транспортирование и хранение

 

Коды КВЕД: 67.040

Комментарий от Норматив PRO: 2017-12-13 № 412 термін скасування чинності перенесено з 2018-01-01 на 2019-01-01

ДСТУ 4518:2008 Продукти харчові. Маркування для споживачів. Загальні правила

 

Коды КВЕД: 67.040

ДСТУ 7344:2013 Дріжджі пивні. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.040

ДСТУ 7349:2013 Концентрати харчові. Методи визначання кислотності

 

Коды КВЕД: 67.040

ДСТУ 7350:2013 Концентрати харчові. Методи визначання сахарози

 

Коды КВЕД: 67.040

ДСТУ 7786:2015 Гриби. Глива звичайна свіжа. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.040

ДСТУ 8728:2017 Продукти харчові згущені з молоком. Загальні технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.040

ДСТУ EN 1988-1:2014 Продукти харчові. Визначання сульфіту. Частина 1. Оптимізований метод Моньє-Вільямса

 

Коды КВЕД: 67.040

ДСТУ EN 1988-2:2014 Продукти харчові. Визначання сульфіту. Частина 2. Ферментативний метод

 

Коды КВЕД: 67.040

ДСТУ ISO 7002:2006 Продукти сільськогосподарські харчові. Схема стандартного методу відбирання проб з партії

 

Коды КВЕД: 67.040

ДСТУ ISO/TS 19657:2018 (ISO/TS 19657:2017, IDT) Продукти харчові та напої. Технічні критерії для визначення натуральності інгредієнтів

 

Коды КВЕД: 67.040

ДСТУ-H CODEX STAN 118:2014 Харчові продукти спеціального дієтичного споживання для осіб з непереносимістю глютену. Загальні вимоги

 

Коды КВЕД: 67.040

ДСТУ-Н CAC/RCP 1:2012 Продукти харчові. Настанови щодо загальних принципів гігієни

 

Коды КВЕД: 67.040

ДСТУ-Н CAC/RCP 8:2012 Продукти харчові швидкозаморожені. Рекомендована міжнародна практика щодо переробляння та обробляння

 

Коды КВЕД: 67.040

ДСТУ-Н CAC/RCP 19:2014 Продукти харчові радіоактивно опромінені. Рекомендована міжнародна практика

 

Коды КВЕД: 67.040

ДСТУ-Н CAC/RCP 23:2012 Продукти харчові консервовані низькокислотні та низькопідкислені. Настанови щодо гігієнічної практики

 

Коды КВЕД: 67.040

ДСТУ-Н CODEX STAN 181:2013 Продукти харчові рецептовані, використовувані у дієтах для контролювання ваги. Загальні вимоги

 

Коды КВЕД: 67.040

ДСТУ-Н CODEX STAN 203:2013 Продукти харчові рецептовані, які використовують в низькоенергетичних дієтах для зменшення ваги. Загальні вимоги

 

Коды КВЕД: 67.040

ДСТУ-Н CODEX STAN 229:2012 Продукти харчові. Методи аналізування залишкових кількостей пестицидів

 

Коды КВЕД: 67.040

ДСТУ-Н GL 32:2015 Продукти харчові органічно вироблені. Настанови щодо виробництва, перероблення, маркування та продажу

 

Коды КВЕД: 67.040