Строительный портал: строительство, недвижимость, нормативы (ДБН,СНиП,ГОСТ,ДСТУ), новости, технологии
Стандарты Украины

Технологічні процеси в харчовій промисловості

Разделы:
Сортировка: Код (позначення) Название
ГОСТ 30390-95 Общественное питание. Кулинарная продукция, реализуемая населению. Общие технические условия

 

Коды КВЕД: 67.020

ДСТУ 2849-94 Яблука свіжі. Технологія зберігання у холодильних камерах

 

Коды КВЕД: 67.020

ДСТУ 4422:2005 Молочна промисловість. Виробництво масла. Терміни та визначення понять

 

Коды КВЕД: 67.020

ДСТУ 4424:2005 М’ясна промисловість. Виробництво м’ясних продуктів. Терміни та визначення понять

 

Коды КВЕД: 67.020

ДСТУ 7455:2013 Дріжджі винні. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.020

ДСТУ 7966:2015 Капуста савойська свіжа. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.020

ДСТУ 8046:2015 Топінамбур (земляна груша) свіжий. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.020

ДСТУ 8146:2015 Катран-корінь свіжий. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.020

ДСТУ 8407:2015 Концентрати олій фосфатидні. Визначання вмісту вологи методом Карла Фішера. Частина 1. Готування проб та реактивів

 

Коды КВЕД: 67.020

Комментарий от Норматив PRO: 2015-10-01 № 122 дата скасування перенесена на 2015-10-01

ДСТУ 8408:2015 Концентрати олій фосфатидні. Визначання вмісту вологи методом Карла Фішера. Частина 2. Порядок випробовування

 

Коды КВЕД: 67.020

Комментарий от Норматив PRO: 2015-10-01 № 122 дата скасування перенесена на 2015-10-01

ДСТУ 8571:2015 Актинідія свіжа. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.020

ДСТУ 8594:2015 Кукурудза цукрова свіжа (качани). Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.020

ДСТУ 8621:2016 Мангольд (буряк листовий) свіжий. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.020

ДСТУ 8623:2016 Ревінь свіжий. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.020

ДСТУ 8624:2016 Кріп свіжий. Технічні умови

 

Коды КВЕД: 67.020

РСТ УССР 1922-82 Яблука свіжі. Технологія зберігання в контейнерах

 

Коды КВЕД: 67.020