Строительный портал: строительство, недвижимость, нормативы (ДБН,СНиП,ГОСТ,ДСТУ), новости, технологии
Стандарты Украины

Технологія виробництва харчових продуктів (Словники термінів)

Разделы:
Сортировка: Код (позначення) Название
ДСТУ 2073:2009 Консерви овочеві та фруктові. Технологічні процеси та способи консервування. Терміни та визначення понять

 

Коды КВЕД: 01.040.67

ДСТУ 2074:2017 Продукти перероблення овочів та фруктів. Терміни та визначення понять

 

Коды КВЕД: 01.040.67

ДСТУ 5037:2008 Промисловість птахопереробна. Терміни та визначення понять

 

Коды КВЕД: 01.040.67

ДСТУ 6073:2009 Консерви. Соуси, кетчупи, приправи. Терміни та визначення понять

 

Коды КВЕД: 01.040.67