Порядок розрахунку нормативів харчування у державних і комунальних дитячих санаторно-курортних закладах. Методичні рекомендації Затверджено: Наказ Міністерства охорони здоров'я України від 18.12.2012 р. N 1069 |
Інструкція з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах Затверджено: наказ МОЗ 17.04.2006 р. №298/227, зареєстровано Мінюст України 05.05.06 р. № 523/12397. Із змінами: наказ Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Міністерства охорони здоров'я України від 26.02.2013 р. N 202/165
|
Организация диетпитания в дошкольных учреждениях. Методические рекомендации |
Норми харчування у навчальних та оздоровчих закладах Постанова КМУ від 22.11.2004 р. N 1591. Із змінами, внесеними згідно з постановою КМ N 873 від 26.06.2007 р., № 211 від 23.03.2016 р. |
Порядок організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах Наказ МОЗ України та Міністерства освіти і науки України від 01.06.2005 № 242/329 |
Нормативи харчування в державних і комунальних дитячих санаторно-курортних закладах (крім протитуберкульозних) Постанова Кабінету Міністрів України від 10 жовтня 2012 р. N 918 |
Порядок організації харчування в державних і комунальних дитячих санаторно-курортних закладах (крім протитуберкульозних) Затверджено: наказ Міністерства охорони здоров'я України 08.02.2013 № 97, зареєстровано в Міністерстві юстиції України 26 лютого 2013 р. за № 322/22584 |
Гігієнічні вимоги до продуктів дитячого харчування, параметри безпечності та окремі показники їх якості Затверджено: Наказ Міністерства охорони здоров'я України 06.08.2013 N 696, зареєстровано в Міністерстві юстиції України 13 серпня 2013 р. за N 1380/23912 |
ДСТУ 8078:2015 Продукти молочні сухі для дитячого харчування. Суміші сухі кисломолочні. Технічні умови Надано чинності: наказ ДП «УкрНДНЦ» від 22 червня 2015 р. № 61 |
ДСТУ 8084:2015 Продукти сухі овоче-молочні і фруктово-молочні із зерновими добавками для дитячого харчування. Технічні умови Надано чинності: наказ ДП «УкрНДНЦ» від 22 червня 2015 року № 61 |
ДСТУ 8087:2015 Консерви. Пудинги фруктові та овоче-фруктові для дитячого харчування. Технічні умови Надано чинності: наказ ДП «УкрНДНЦ>: від 22 червня 2015 р No 61 |
ДСТУ 8101:2015 Овочі для дитячого харчування. Технологія вирощування. Загальні вимоги Надано чинності: наказ ДП «УкрНДНЦ» від 22 червня 2015 року № 61 |
ДСТУ 8102:2015 Консерви. Компоти фруктові для дитячого харчування. Технічні умови Надано чинності: наказ ДП «УкрНДНЦ)> від 22 червня 2015 року № 61 |
ДСТУ 8114:2015 Консерви овоче-фруктові та овоче-м’ясні для спеціального дієтичного використання в дитячому харчуванні. Технічні умови Надано чинності: наказ ДП «УкрНДНЦ» від 22 червня 2015 року № 61 |
ДСТУ 8134:2015 Консерви. Суміші томатні для дитячого харчування. Технічні умови Надано чинності: наказ ДП «УкрНДНЦ» від 22 червня 2015 року № 61 |
ДСТУ 8590:2015 Продукти молочні сухі для дитячого харчування. Суміші молочні сухі, адаптовані для дітей віком від чотирьох місяців до одного року. Технічні умови Надано чинності: наказ ДП «УкрНДНЦ» від 18 грудня 2015 р. № 194 |
Закон України 142-V Про дитяче харчування Із змінами від 23.05.2017 року |
И 978-72 Инструкция по проведению С-витаминизации питания Утвержд. Главным санитарным врачом СССР N 978-72 от 6.06.1972г. |
Лист N 05.01-10-Д1/134-15/3032 від 03.02.2015 р. Щодо організації харчування в інтернатних закладах |
Лист N 3501-04/2797-07 від 29.01.2015 р. Щодо здійснення харчування вихованців будинку-інтернату |
Наказ N 870/1246 від 5.11.2012 р. Про посилення заходів з профілактики гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь серед дітей у загальноосвітніх навчальних закладах |
СанПиН 42-123-4689-88 Рекомендуемый состав, критерии и показатели качества заменителей женского молока Утвержд.Главным государственным санитарным врачом СССР от 5.08.1988г. |