Строительный портал: строительство, недвижимость, нормативы (ДБН,СНиП,ГОСТ,ДСТУ), новости, технологии
Нормативные документы Украины

55 Готелі, ресторани, громадське харчування

Разделы:
Сортировка: Код (позначення) Название
Інструкція з охорони праці для кухаря

 

Інструкція з охорони праці для буфетника

 

Інструкція про заходи пожежної безпеки для приміщень кухні

 

Инструкция по охране труда для бармена

 

Инструкция по охране труда для буфетчика

 

Инструкция по охране труда для официанта

 

Инструкция по охране труда для повара

 

НАОП 9.1.50-1.03-96 Правила охорони праці для кухонь та їдалень установ охорони здоров'я

 

мінохорони здоров'я України1996. Не включений до Покажчика нормативно-правових актів з охорони праці, затвердженого наказом Держпраці від 10.07.2017 р. N 88

НАОП 9.1.50-5.09-87 Типова інструкція з охорони праці при роботі на харчоблоках установ охорони здоров'я

 

мінохорони здоров'я СРСР 01.02.1987

НПАОП 55.0-1.02-96 Правила охорони праці для підприємств громадського харчування

 

Держнаглядохоронпраці України 25.06.96 Наказ №107.

НПАОП 55.0-1.03-59 Правила техники безопасности и производственной санитарии в кухнях и столовых учреждений и предприятий системы Министерства здравоохранения СССР

 

Мінохорони здоров’я СРСР 08.07.1959

НПАОП 55.0-1.14-98 Правила охорони праці для заготівельних складів і приймальних пунктів вторинної сировини

 

Держнаглядохоронпраці України 27.05.98 Наказ №96.

НПАОП 55.0-1.34-02 Правила безпеки праці під час закладання на зберігання та первинної обробки плодоовочевої продукції

 

мінпраці України 31.05.2002 Наказ № 256